INGYENES?!

A Tonhal Prémium Magazin teljes adatbázisa 2015-től INGYENES!

A Tonhal Portál fejlesztésébe, illetve a magazin cikkeinek fordításába több mint egymillió forintot invesztáltunk az elmúlt években. Ez az összeg nem az értéke ennek a több mint 10.000 oldalnyi szakfordításnak és tanulmánynak, hanem az, amibe konkrétan belekerült azoknak a munkatársaknak a fizetése, akik a fordítói, szerkesztői és adatrögzítői munkájukkal hozzájárultak e közel 800 tanulmány elérhetővé tételéhez.

Az APCSEL29 online szolgálatát képező tartalmak 2015-ben jelentős változáson fognak átesni. Ennek a lényege, hogy az eddig több szálon futó webes anyagainkat egy oldalra gyűjtjük, és minden eddigi előfizetéses tartalom egy helyről elérhetővé válik. Ezek az anyagok a jövőben nem lesznek többé előfizetősek, bárki bármit elérhet – ingyenesen! Ez a jelenlegi oldal még csak átmeneti, nem a végleges helye a magazin cikkeinek – de szerettük volna minél hamarabb elérhetővé tenni, míg a háttérben futó programozási munkák el nem készülnek.

Az előfizetési díjak helyett minden év január hónapjában egy 30 napos támogatási kampányt fogunk szervezni, amely során minden aktív felhasználónk felajánlhat egy akármekkora, kvázi támogatási összeget a portál anyagainak használatáért, illetve az APCSEL29 online szolgálatának támogatására. Ennek a felajánlásnak a függvényében fogjuk a portál tartalmi és szolgáltatási körét a következő évben fejleszteni és bővíteni. A felajánlás természetesen lehet 0 Ft is, tehát az oldalt lehet használni akár ingyen is – semmilyen módon nem fogunk különbséget tenni az oldal felhasználói között a támogatásuk mértéke alapján.

Bízunk benne, hogy ez a jelentős és hiánypótló cikkgyűjtemény hasznos és áldásos segítség lesz missziómunkádban, és „cserébe” 2016. januárjában számíthatunk támogatásodra!
Köszönjük!