Bemutatkozás

A TONHAL (Theologion ONline HÁLózat mozaikszava) célkitűzése egy olyan elektronikus adatbázis-rendszer és kommunikációs háló felépítése, működtetése és folyamatos bővítése, amely lelkészeknek, tanítóknak gyülekezeti- és ifjúsági vezetőknek, gyermekmunkásnak, pedagógusnak, valamint a misszió iránt elkötelezett gyülekezeti tagnak magas szintű és folyamatosan bővülő szakmai támogatást nyújt szolgálatuk végzéséhez, felekezettől függetlenül, egyszerűen kezelhető formában.

A Tonhal Prémium magazin az APCSEL29 szolgálatának része.

A Tonhal Prémium magazin legfontosabb célkitűzései:

1. A keresztény vezetők számára szakmai hátteret biztosítani a szolgálatuk magasabb színvonalú végzéséhez

2. A nemzetközi keresztény szakirodalom cikkeit elérhetővé tenni a magyar olvasók számára

3. A világmisszióban meghatározó vezetők, alapelvek, missziós eszközök és trendek bemutatása tanulságképpen

4. Azonnal alkalmazható segédanyagok közreadása

5. Hiánypótlás: a magyar keresztény irodalomból hiányzó témák felkarolása

A Tonhal Prémium magában foglalja a korábbi Pásztorbot-, Ifimunkás- és Boresitfilm Magazinok teljes tartalmát, valamint az Enrichment Journal Tárház Magazinban megjelenő cikkeit is. Minden itt közölt cikk szerzője és/vagy kiadója hozzájárulását adta a cikkek fordításához és publikálásához.

A Tonhal Prémium szerzői és cikkei nem tartoznak egy bizonyos felekezethez vagy kegyességi irányzathoz. A cikkek elsősorban gyakorlati jellegűek, nem kifejezetten teológiaiak, a szolgálat és a magazin ebben az értelemben teljesen felekezetközi.