Ajánlások

FELTÖLTÉS ALATT…….

A legnagyobb buzgalommal ajánlom a Tonhal írásos tanítói anyagait, hiszen olyan horderejű és mélységű kérdésekkel foglalkoznak, amelyek minden egyházi szolgálatban résztvevő testvérnek igen fontos és építő, legyen akár ifjúsági munkás vagy lelkipásztor. Magyar nyelven hiánypótló fordítások lelőhelye ez a nagyszerű oldal, érdemes hát elmerülni a cikkek tengerében. Legyen áldás mindannyiunk számára még sokáig a Tonhal ezen szolgálata!
Bíró Zsolt, hittanoktató, Magyar Református Egyház, a Gospel Rádió szerkesztő műsorvezetője

Feltétlenül támogatom a portál munkáját, mert sok lelkész számára nem adatik meg a lehetőség, hogy konferenciákra elutazzanak, vagy ezeket a külföldi cikkeket megszerezzék. Biztos vagyok benne, hogy a csapat, a szerkesztőbizottság erre a célra tökéletesen megfelel, hiszen eddigi munkájuk is azt bizonyítja, hogy elkötelezett, a gyülekezetek épüléséért tenni kész emberek áldozatot vállalva végzik ezt a szolgálatot.
A Pásztorbot magazinból nagyon sok hasznos információt szereztem és szerzek minden nap a gyülekezeti és egyéni élet problémáiról és kérdéseiről. Minden lelkésznek szívből tudom ajánlani a cikkeket, még ha olyannal is találkoznak, amelyek az ő gyülekezetükre nem jellemzőek. Volt, amit már kipróbáltam a gyülekezetünkben, és bevált!
Lukátsné Orovicz Piroska lelkész, Várpalotai Református Gyülekezet

Nagyon szépen köszönöm ezt az új szemléletet, mely már évek óta váratott magára. Az online lehetőségek felhasználásával Isten csodálatos országát hirdethetjük azok számára is, akik nem jönnek be a tempomainkba, imaházainkba. Köszönöm Istennek, hogy Szentlelke által úgy vezette Önt és lelkes csapatát, hogy elindultak ebbe az irányba. Köszönöm, hogy hozzám is elküldték e-mailjeiket. Jó szívvel ajánlom az oldalt, az elektronikus magazinokat. Meggyőződésem, hogy minden típusú gyülekezet talál számára hasznos információkat. A lelkészek, gyülekezeti munkások pedig sok olyan új módszerrel találkozhatnak, amely segítségükre lehet, hogy a rájuk bízottakat hatékonyabb módszerekkel tudjuk elérni és Istenhez vezetni.
Isten áldása kísérje ezt a szolgálatot.

Hella Ferenc, lelkipásztor, Nagykanizsai Református Gyülekezet

FELTÖLTÉS ALATT…….